Evacuen un hostal a Coma-ruga per un incendi en una de les habitacions

L'incendi s'ha inciat amb la crema d'un matalàs i s'han evacuat tots els allotjats

Imatge d'arxiu d'uns bombers treballant en un incendi.
Imatge d'arxiu d'uns bombers treballant en un incendi. | TarragonaDigital
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 8:31h
Gran ensurt aquesta nit al municipi de Coma-ruga per un incendi en un hostal situat al carrer Víctor Català i que ha obligat a evacuar tot l'establiment.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les dotze de la nit d'aquest dijous, 1 de juny. Els Bombers de la Generalitat han activat quatredotacions quan han estat alertats d'un foc en un hostal a Coma-ruga.

Quan han arribat al lloc dels fets han comprovat que es tractava d'un allotjamentturístic amb una plantabaixa i tresplantes més, amb 8 habitacions per planta. Les flames es localitzaven a l'interior d'una de les habitacions de la primera planta, amb inici al matalàs.

Fins a 21 persones s'havien autoevacuat i 4 més han quedat confinades mentre els bombers apagaven les flames. Pocs minuts abans de dos quarts d'una de la matinada, l'incendi s'ha donat per controlat.

Els bombers han informat que tota l'escala de l'hostal ha quedat molt afectada pel fum generat per les flames i que s'ha hagut de ventilar i revisar totes les habitacions. A les 00.51 hores, els bombers han donat per apagat el foc i tothom ha pogut tornar a les habitacions. Només s'ha hagut d'atendre una persona per inhalació de fum.