Junts celebrarà primàries a Tarragona per escollir entre dos candidats

Els juntaires de la demarcació de Tarragona hauran d'escollir el seu representant a les generals entre dues conegudes cares

Junts celebrarà primàries a la demarcació de Tarragona.
Junts celebrarà primàries a la demarcació de Tarragona. | Junts
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:26h
L'anunci per sorpresa del president Pedro Sánchez sobre la convocatòria d'eleccions generals va agafar els partits enmig del trasbals dels resultats de les municipals. La maquinària, que semblava que podia relaxar-se després dels comicislocals, es va haver de tornar a posar en marxa immediatament i, un dels passos més importants, és la tria de candidats.

En aquest sentit, el partit de Junts a Tarragona ha anunciat que celebrarà primàries a la demarcació de Tarragona per decidir qui serà el número u de la llista. L'expresident del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, anunciava la setmana passada la seva intenció de postular-se com a candidat dels juntaires per a les generals.

Aquest moviment ha obligat el partit a celebrar primàries perquè els militants puguin escollir qui serà el cap de llista, ja que també aspirarà al càrrec HèctorLópezBofill.

Des d'aquest dilluns i fins dijous els candidats podran fer campanya entre els militants i divendres, 9 de juny, hi haurà l'elecció dels caps de llista, segons el reglament de primàries aprovat per l'executiva de Junts.