La Reus Viu el Vi torna a batre tots els rècords

L'edició d'enguany ha distribuït més de 15.000 copes i 120.000 tastos segons les xifres de l'organització

La Reus Viu el Vi ha deixat petita la plaça de la Llibertat aquest cap de setmana
La Reus Viu el Vi ha deixat petita la plaça de la Llibertat aquest cap de setmana | Cambra de Comerç de Reus
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:15h
La Reus Viu el Vi torna a superar els rècords de l'edició anterior i despatxa més de 15.000 copes de vi segons l'organització. Des de la Cambra de Comerç de Reus es calcula que s'han distribuït 120.000 tastos. Les xifres suposen un increment notable als 90.000 tastos i les 13.000 copes que l'any passat ja van marcar un rècord.

L'edició d'aquest 2023 és "la més multitudinària i marca una nova fita en l'evolució d'un certamen que no atura el seu creixement", segons destaquen. El president de la institució, Jordi Just, destaca que "constitueix una plataforma excepcional per subratllar allò que més i millor singularitza les nostres comarques, el seu capital vinícola". Considera especialment rellevant "l'elevadíssima presència de públic jove, de 18 a 30 anys, que s'introdueixen en el món del vi".

És per això que valora especialment que "la fira fa una gran tasca a l'hora de fidelitzar potencials clients de perfil jove, que han de ser els consumidors de demà". El director de la Reus Viu el Vi, Jaume Domènech, es mostra satisfet per haver superat les expectatives que s'havien marcat prèviament. Tenint en compte que, aquesta tardor, la Cambra renovarà els seus òrgans de govern, Domènech deixa sobre la taula l'encàrrec d'"avaluar com pot créixer la fira".

Apunta que "la immensa capacitat d'atracció de la fira ha de servir, també, per evolucionar el model". La seva aposta és trobar la fórmula perquè la fira "creixi també en superfície i permeti generar dos ambients". Pel que fa a la innovació, de cara a l'any vinent es vol incorporar un sistema de venda anticipada que permeti evitar les llargues cues que s'han produït aquest cap de setmana.