1 de 10
COSTA DAURADA

Granados carrega contra el conseller de Salut per les seves declaracions sobre Hard Rock

Manel Balcells ha assegurat en una entrevista que "tinc l'esperança que els promotors del Hard Rock facin marxa enrere"

Terrenys on s'ha d'ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca. | Mar Rovira/ACN
per Antonio Ramos Llauradó, Salou | 8 d'agost de 2023 a les 17:32 |
L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha carregat contra el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, que aquest dilluns, en una entrevista a Catalunya Ràdio, va assegurar que "tinc l'esperança que els promotors del Hard Rock facin marxa enrere". Granados ha afirmat que les declaracions són "una irresponsabilitat", ja que el conseller va relacionar Hard Rock amb el foment del joc i la ludopatia.

En aquest sentit, el batlle salouenc ha instat el conseller de Salut a rectificar o a aclarir si les seves opinions publicades són a títol personal o si, al contrari, són compartides pel conjunt de l'executiu presidit per Pere Aragonès.


"Això és essencial perquè si les declaracions representen la posició oficial del Govern, podria posar-se en qüestió, o fins i tot incomplir, els acords establerts amb el PSC per a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat", ha dit.
 

"Relacionar el complex amb la ludopatia demostra desconeixement sobre el projecte"

Segons Pere Granados, "relacionar Hard Rock amb la ludopatia demostra una manca de coneixement sobre el projecte i allò que representa estratègicament, així com una desconnexió amb la voluntat de les entitats i institucions que impulsen el progrés del territori".


En aquest sentit, l'alcalde salouenc ha volgut remarcar que "el projecte compta amb un ampli suport i consens social, empresarial, sindical, polític i institucional, i que aquest consens ha de ser respectat". El batlle ha insistit en la importància d'abordar el projecte com a generador de riquesa i dinamitzador de l'economia.

Granados ha rebutjat "els intents de desprestigiar i posar obstacles al projecte del Hard Rock amb arguments demagògics". Finalment, l'alcalde ha reiterat el seu compromís i el de les altres institucions amb el desenvolupament del projecte, instant-les a impulsar i gestionar amb diligència tota la tramitació necessària per fer-lo realitat.
Participació