1 de 10
Loteries

Segon premi de l'ONCE en pocs dies a Tarragona: milers d'euros al cupó

El divendres passat també es va repartir un dels premis del 'Cuponazo' a la ciutat

El premi s'ha repartit a Tarragona. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 6 de setembre de 2023 a les 09:43 |
Tarragona està de sort. Un nou premi de la loteria de l'ONCE ha caigut a la ciutat, només tres dies després que ja es repartís un dels guardons del 'Cuponazo'. En aquesta ocasió ha estat el Cupó Diari de l'ONCE el que ha portat la sort a la ciutat.

Una pluja de milers d'euros ha caigut al quiosc ubicat al carrer Rovira i Virgili, 25, de Tarragona. Regentat per Rosario Rodríguez, una persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE, va ser qui va vendre la butlleta premiada.


El Cupó Diari va repartir en aquesta ocasió fins a 35.000 euros a la persona afortunada que el va adquirir. Aquest joc de l'ONCE, compta amb un premi de 500.000 euros al número més la sèrie i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat, a més d'altres guardons. Un d'aquests 49 premis ha estat el que ha caigut a Tarragona.

Divendres passat, dia 1 de setembre, la sort també va arribar a la ciutat amb un dels premis del 'Cuponazo'. En aquella ocasió va ser una butlleta expedida per TPV la que va deixar fins a 40.000 euros a la persona afortunada.
Participació