1 de 10
Tarragonès

Vila-seca presenta el programa d'actes de la Diada Nacional de Catalunya

Durant el matí de dia 11 de setembre, els actes es concentraran al Jardí del Castell

Imatge de la Diada de 2022 | ACN
per Albert Oliva, Vila-seca | 6 de setembre de 2023 a les 13:35 |
Vila-seca commemorarà la Diada Nacional de Catalunya. Un any més, l'Ajuntament, juntament amb diverses entitats locals com ara l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, el grup de teatre La Tramoia, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han organitzat una programació d'activitats per a tots els públics.

Durant el matí de dia 11 de setembre, els actes es concentraran al Jardí del Castell de Vila-seca i començaran a les 11.00 h. Allà hi tindrà lloc una festa popular i tradicional amb les actuacions dels Gegants i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i la colla castellera Xiquets de Vila-seca. Al llarg del matí també hi haurà accés lliure al Castell de Vila-seca i a l'exposició que acull, “La poètica del gest”, d’Agustí Puig, una mostra formada per una seixantena d’obres entre pintures, xilografies, escultures i ceràmiques.


Posteriorment, el grup de teatre La Tramoia durà a terme una lectura de poemes i, abans de la lectura del manifest, hi haurà una ballada de sardanes. L'himne dels Segadors, interpretat per Ezequiel Molina, tancarà els actes del matí.
A la tarda, l’Auditori Josep Carreras acollirà un concert a càrrec de l’Agrupació Cubana de Cant Coral Vocal Leo. L’acte, que posarà punt i final als actes de la Diada de Catalunya a Vila-seca, s’iniciarà a les 7 de la tarda. 
Participació