1 de 10
Successos

VÍDEO: Baralla a cops de puny a la cua de Ferrari Land

Una violenta baralla a la cua d'una atracció al parc d'atraccions de PortAventura s'ha fet viral a les xarxes aquest pont

La baralla a Ferrari Land va acabar a cops de puny. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Salou | 12 de setembre de 2023 a les 09:02 |
PortAventura és el parc d'atraccions amb més èxit de l'Estat i això es tradueix en una afluència que en els últims mesos s'ha incrementat. Les cues per accedir a les atraccions, especialment durant els mesos d'estiu, es poden allargar durant hores. La calor i la llarga espera solen crispar l'ambient entre els presents, però aquest pont un vídeo s'ha fet viral a les xarxes mostrant un violent succés.Centenars de persones esperaven pacientment el seu torn per gaudir d'una atracció a Ferrari Land, a PortAventura, quan un grup de joves va intentar passar per davant de tothom i 'colar-se'. Això va desencadenar que els usuaris que esperaven el seu torn de manera legal els increpessin, demanant que fessin la cua com tothom.

Aquest comentari no va agradar gens al grup de joves violents, que no va dubtar ni un segon a encarar-se amb aquestes persones. Després d'un intercanvi de retrets, el succés puja de to fins a desembocar en una violenta baralla, sense que ningú del personal del parc d'atraccions de la Costa Daurada fos present per aturar-la. 
Participació