1 de 10
ECONOMIA

Mario Basora serà el nou president de la Cambra de Comerç de Reus

Serà nomenat el pròxim 26 d'octubre, rellevant en el càrrec Jordi Just

Mario Basora, a l'esquerra de la imatge, serà el nou president de la Cambra de Comerç de Reus. | Cambra de Comerç de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 3 d'octubre de 2023 a les 15:55 |
Mario Basora rellevarà Jordi Just com a president de la Cambra de Comerç de Reus, segons ha informat Canal Reus. La proclamació oficial de Basora, únic candidat a presidir l'ens cameral, serà el pròxim 26 d'octubre. Actualment, Basora, exdirector general d'Elring Klinger, és actualment el coordinador de la Comissió d'Indústria de la Cambra de Comerç.

Des d'aquesta posició, que va assolir l'any 2021 quan va entrar al Consell Executiu en substitució de Marta Domènech, el futur president de la Cambra de Reus ha impulsat la Federació de Polígons Industrials.

 

Un nou mandat que no trencarà amb l'etapa de Jordi Just

A partir del 26 d'octubre, Mario Basora encetarà un nou mandat a la Cambra de Comerç de Reus que serà continuista, ja que comptarà amb bona part de l'equip de l'encara president Jordi Just. Així, entre altres, Jaume Batista continuarà sent vicepresident. Així mateix, també hi haurà cares noves.

Cal recordar que l'ens cameral no va celebrar eleccions el passat mes de setembre, ja que en l'únic àmbit en què es requeria votació, Laboratoris Serra Pàmies va retirar la seva candidatura, quedant proclamada la candidatura de La Industrial Algodonera.
Participació