1 de 10
Alt Camp

Valls acollirà la Final del Campionat de Colles Sardanistes de Catalunya

La Unió Anelles de la Flama també organitza el 52è Concurs de Colles Sardanistes

Imatge d'una edició anterior del concurs | Albert Oliva
per Albert Oliva, Valls | 3 de novembre de 2023 a les 10:02 |
La Unió Anelles de la Flama de Valls celebrarà aquest diumenge 5 de novembre, la Final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes en categoria infantil i juvenil i el 52è Concurs de Colles Sardanistes de Valls. Com és habitual, l’escenari que acollirà l’acte serà la plaça del Pati a partir de dos quarts de dotze del migdia.

La Cobla Contemporània serà l’encarregada de posar la banda sonora a la jornada. A més, el ball de Cavallets de Valls farà una ballada de lluïment a la pausa entre les dues competicions. En aquesta ocasió, Valls acollirà fins a 24 colles sardanistes vingudes de les quatre demarcacions de Catalunya.


Pel que a la Final del Campionat de Catalunya, hi prendran part, en la categoria d’infantils, les colles Belluguets, Ocells del Bosc, Petits Amunt i Crits, Petits Tarragona Dansa, Trapelles i Xiroia. En la categoria de juvenils, hi participaran les colles Cabirols, Guspira, Mediterrània Jove, Nova Tarragona Dansa i Xàldiga.

En relació al 52è Concurs de Colles Sardanistes hi competiran les colles Els Bonvaires, Ocells de la Pessigolla, Menuts Dansaires i Floquets, en la categoria infantils lliures; la colla Llentiscle, en la categoria juvenils lliures; les colles Tarragona Dansa, Amunt i Crits, Maig i Dansaires del Penedès, en la categoria grans; i les colles Toc de Dansa, El Carrilet, Penedès i Continuïtat, en la categoria veterans. En cas de pluja o fort vent, l’acte es traslladarà a la Sala Kursaal
Participació