1 de 10
Obres

Tarragona inicia les obres per convertir el camp de rugbi en un referent esportiu

El projecte inicial es va haver de redefinir en detectar contratemps durant l'excavació i ara s'espera que la instal·lació de l'Anella Mediterrània es converteixi en un referent

El camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Campclar. | Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 6 de novembre de 2023 a les 10:52 |
Aquest dilluns, 6 de novembre, han començat les esperades obres de renovació del camp de rugbi situat a l'Anella Mediterrània. L'inici de les obres ja havia estat anunciat per l'anterior govern tarragoní, però el passat mes de maig l'empresa adjudicatària va detectar que era necessària una "excavació més profunda" i es va haver de redefinir el projecte inicial.

Aquest projecte va a càrrec de l'empresa Fieldturf Poligras SA i compta amb un pressupost de 498.086,36 euros, IVA inclòs, gairebé 100.000 euros més que el projecte inicial. Les obres tenen com a objectiu principal adaptar el camp per a competicions professionals de primer nivell, complint amb les normatives establertes pel World Rugby.

Tres mesos d'obres


El termini previst per a la realització d'aquestes obres és de tres mesos i inclourà la substitució de la gespa natural existent per una gespa artificial que compleixi amb els requisits de World Rugby. Aquesta millora permetrà que el camp de rugbi compleixi amb les dimensions i característiques necessàries per aconseguir l'homologació de la Federació Espanyola de Rugby (FEB).

A més de l'adequació del camp, les obres també inclouran millores destinades a augmentar la seguretat dels esportistes. Aquestes accions conjuntes faran que el camp estigui en condicions d'acollir competicions tant en l'àmbit nacional com internacional.


Berni Álvarez, conseller d'Esports, ha manifestat la seva satisfacció per l'inici d'aquestes obres: "És una molt bona notícia, sobretot després dels contratemps sobrevinguts que van suposar haver de redefinir el projecte. Finalment, en poques setmanes, Tarragona disposarà d'un camp de rugbi en condicions".
Participació