1 de 10
Alt Camp

Consulta tots els actes: Alcover reivindicarà el 25N

Es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere que se celebraran el cap de setmana del 25 i 26 de novembre

Imatge de l'Ajuntament d'Alcover | Cedida
per Albert Oliva, Alcover | 9 de novembre de 2023 a les 10:14 |
Alcover ha organitzat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere que se celebraran el cap de setmana del 25 i 26 de novembre

El dissabte 25 de novembre, de 10.00 h a 14.00 h a Ca Cosme, s’ha programat un taller de litografia amb l’artista Marina Barberà de temàtica relacionada amb la violència de gènere. És recomanat a partir de 8 anys.

 
Per altra banda, diumenge 26, de 10.00 h a 12.00 h, es durà a terme un taller d'autodefensa feminista, amb Sònia Vaquer del Centre DAO. Es farà al pavelló de les Escoles i és recomanat a partir de 12 anys. 


Seguidament, al Cercle d'Amics, a les 12.30 h es farà la lectura del manifest del 25N i tot seguit començarà un vermut solidari amb el grup Inmar, que ens oferirà un concert acústic amb piano i veu, que aportarà un missatge ple de valors i empoderament. Els diners recaptats es destinaran a l’associació Heroïnes Anònimes que ajuda a víctimes de violència de gènere.
 

Durant tots la setmana prèvia els alumnes de l'Institut Fonts del Glorieta d’Alcover treballaran la temàtica sobre la violència de gènere i dissenyaran una pancarta que col·locaran al balcó de l'Ajuntament.
 

Tant el taller de litografia com el taller d’autodefensa són gratuïts però és necessària la inscripció prèvia.
 
Participació