1 de 10
Obres

Caos a la T-11: cues quilomètriques per unes obres a la carretera

Fins a vint minuts de cua en plena hora punta a primera hora del matí a la carretera que connecta Reus i Tarragona, entre altres

Unes obres han provocat cues quilomètriques a la T-11. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 13 de novembre de 2023 a les 11:06 |
Els dilluns són jornades en què costa arrencar, però encara més si el trajecte cap a la feina és una gimcana. Això és el que han patit centenars de conductors el 13 de novembre a primera hora del matí, quan s'han trobat cues quilomètriques a la carretera T-11 a causa d'unes obres.

No és el primer dia que les obres han provocat talls i retencions, però les del matí del dilluns 13 de novembre han estat especialment molestes. El tram afectat ha estat entre Reus i Tarragona, a l'altura de l'enllaç amb la C-14.


Els conductors que es disposaven a arribar a la feina o a recórrer el trajecte per qualsevol altre motiu, s'han topat amb una desagradable sorpresa. Les obres que fa setmanes que es duen a terme en aquest tram provocaven cues de fins a vint minuts.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a les onze del matí les retencions encara s'estaven produint amb cues de fins a dos quilòmetres de llargada. La carretera T-11 és una de les vies més transitades a la zona, ja que connecta Reus i Tarragona, entre d'altres, per la qual cosa les obres en aquesta via solen ser un mal de cap per als usuaris de la carretera.


Segons Trànsit, la situació s'ha normalitzat pels volts de dos quarts de dotze del migdia.
 

Cues també a l'AP-7 a Tarragona


D'altra banda, també el dilluns 13 de novembre, un accident entre dos vehicles a primera hora del matí a l'AP-7 ha provocat llargues cues a Tarragona, en sentit Martorell. Per causes que s'investiguen, dos cotxes han col·lisionat i s'ha hagut de tallar completament la carretera durant una estona, i quan s'ha controlat la situació s'ha pogut reobrir un dels carrils.


 
Participació