1 de 10
Fires

La 26a Fira de l'Oli nou de Reus supera les expectatives en un any «complicat»

La Fira de l'Oli nou DOP Siurana es va dur a terme els dies 10 i 11 de novembre i els expositors valoren molt positivament les vendes obtingudes

La Fira de l'Oli nou DOP Siurana 2023 va tancar la seva 26ena edició el passat 11 de novembre amb uns resultats satisfactoris | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 14 de novembre de 2023 a les 11:14 |
La Fira de l'Oli nou DOP Siurana 2023 va tancar la seva 26a edició el passat dissabte 11 de novembre amb uns resultats satisfactoris. Segons fonts del mateix Consell Regulador de la  DOP Siurana, els expositors valoren molt positivament les vendes a la fira, ja que s'han superat les seves expectatives inicials en un any tant «complicat». La xifra definitiva de vendes encara resta pendent del recompte final.

La novetat de l'edició d'enguany, de destinar una part de la recaptació de l'esmorzar a la Marató de TV3, ha tingut molt bona acollida perquè pràcticament es van esgotar les 2.000 racions previstes.
Per tant, des de la Fira de l'Oli de Siurana de Reus 2023 es col·laborarà econòmicament amb 2.300 euros per a aquesta activitat solidària. En aquest sentit, cal dir que la Fira serà present enguany al programa especial de la cadena televisiva catalana que s'emetrà el dia 17 de desembre.

La Fira de l'Oli nou DOP Siurana 2023 va tancar la seva 26ena edició el passat 11 de novembre amb uns resultats satisfactoris Foto: Ajuntament de Reus

 

Gran participació ciutadana

També, es valora de forma positiva la gran afluència de públic, en un esdeveniment molt consolidat que la gent ja espera, i que en l'edició d'enguany també ha tingut a favor la bona meteorologia, una elevada participació que es va poder veure també als tallers i a les activitats paral·leles organitzades. 
El certamen firal està organitzat conjuntament per l’Agència de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus, en el que hi són presents els productors més importants de la Denominació d’Origen, que presenten de forma col·lectiva el seu oli nou.
Participació