El Nàstic recupera el somriure davant la Cultural Leonesa

Els grana s'imposen al líder amb el resultat més contundent de la temporada (3-0) i tornen a guanyar després de set jornades sense fer-ho. Varo deixa la porteria a zero i atura un penal

Nova victòria després de set jornades sense sumar els tres punts
Nova victòria després de set jornades sense sumar els tres punts | @NasticTarragona
25 de novembre del 2023
Actualitzat el 27 de novembre a les 6:53h
El Nàstic de Tarragona ha recuperat el somriure després de tornar al camí del triomf davant la Cultural Leonesa, fer-ho de forma contundent (3-0) i veure com els seus homes han recuperat la millor versió. Després de quasi dos mesos sense victòria, els tarragonins tornen a sumar de tres i ho fan davant un líder que arribava a Tarragona amb cinc triomfs consecutius. Els grana són sisens de forma provisional amb 23 punts, els mateixos que una zona de promoció d'ascens que marca el Barça Atlètic amb idèntica puntuació però un partit menys.

Triomf plàcid

La sisena victòria de la campanya ha arribat de forma còmoda després d'una sequera important. Els tarragonins, pressionats per la necessitat de tornar al camí correcte davant l'equip en millor forma de la lliga, han posat de cara el matx ben d'hora. Jaume Jardí, amb una excel·lent rematada digna d'un dels millors gols de la jornada, superava per alt al visitant Bañuz en el minut 9. Un xut des del vèrtex esquerre de la defensa visitant acabava amb una rosca del reusenc que suposava l'1 a 0.

Els homes dirigits per Dani Vidal han dominat l'encontre i han aconseguit ampliar les distàncies abans del descans. Una centrada entre línies d'Andy Escudero era aprofitada per Pablo Fernández per superar Bañuz en dues accions. El Nàstic dominava sobre la gespa i a l'electrònic, obtenint traduir en el marcador allò que tant se li ha resistit durant els primers encontres de la campanya. Tot i que la Cultural s'ha intentat despertar, s'han topat contra l'encertada defensa tarragonina.