1 de 10
MOBILITAT

Comença el pla de millora en els aparcaments dissuasius de Reus

Les actuacions es faran en quatre espais entre el 27 de novembre i el 14 de desembre

Imatge d'arxiu d'un dels aparcaments dissuasius de Reus. | Ajuntament de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 27 de novembre de 2023 a les 17:45 |
L'Ajuntament de Reus ha iniciat aquest dilluns 27 de novembre les obres de condicionament de quatre aparcaments dissuasius de la ciutat, que en total sumen 615 places de capacitat. Els treballs s'han programat fins al 14 de desembre i obligaran a restringir l'estacionament. Les Brigades Municipals i el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana s'han coordinat per minimitzar les afectacions en els usuaris.En aquest sentit, les actuacions es faran de manera esglaonada: carrer del Treball (27 a 29 de novembre; carrer del Ball de Diables (29 de novembre a 1 de desembre); Països Catalans amb el carrer de Romaní (4 a 7 de desembre); i Pi del Burgar (11 a 14 de desembre).
 

Les actuacions que es duran a terme en els aparcaments

Les Brigades Municipals gestionen els treballs, que s'han adjudicat per un import de 35.000 euros. En aquest sentit, es netejarà el solar, tant de possibles deixalles acumulades (a través de Reus Net) i de males herbes (a través del Taller Baix Camp, concessionari del servei). Posteriorment es faran els treballs necessaris d'aportació de terres per eliminar solcs i d'anivellament del terreny.
Daniel Marcos, regidor de Via Pública, ha assenyalat que "continuem treballant per detectar, personalment o escoltant a la ciutadania, les necessitats de manteniment que té la ciutat, i actuem per garantir el millor servei i qualitat possibles".


D'altra banda, l'Ajuntament de Reus està analitzant altres solars disponibles a la ciutat per incrementar el número de places d'aparcament alternatiu.
Participació