Els millors plans per gaudir del primer cap de setmana de desembre a Tarragona

Agenda d'activitats de l'1 al 3 de desembre a Tarragona

30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:09h
Ornamentació de Nadal a Valls
Ornamentació de Nadal a Valls | Cedida
Arriba el primercap de setmana de desembre i ho fa ja inundat de la màgia de Nadal, amb els carrers il·luminats, l'arribada dels primers actes de les festes així com l'estrena dels primers Mercats de Nadal. No només hi ha llumetes arreu, també hi ha espai per gaudir dels dies festius amb propostesculturals diferents i com cada setmana a TarragonaDigital us hem preparat un recull amb les millors!

Només heu de clicar a cada pla i a dins de la notícia hi trobareu els horaris i tota la informació que necessiteu per gaudir de cada activitat, així que no us quedeu a casa aquest cap de setmana amb l'agenda de Tarragona!

Agenda Tarragona de l'1 al 3 de desembre

El Morell celebra aquest cap de setmana la Fira de Nadal, una de les més boniques de Tarragona amb espectacles, atraccions, gastronomia i més activitats.
El Festival Accents encara el mes de desembre ple de propostes musicals d'alt nivell i per a tots els gustos.
L'Hospitalet de l'Infant dona el tret de sortida a les festes amb la celebració del seu Mercat de Nadal aquest cap de setmana.
Si teniu ganes de gaudir de la natura, us proposem visitar la Cova Foradada a Mont-roig del Camp, un espai únic i ple de bellesa.
El Museu de la Vida Rural estrena exposició brotant entre la ciència i l'art, un imprescindible per aprendre i gaudir en família.
Reus és Nadal és el lema d'enguany a la ciutat i ho demostra amb l'àmplia oferta d'activitats que té programades aquestes festes.
El Port de Tarragona ha presentat un programa de Nadal de somni amb propostes que encantaran a petits i grans.
La ciutat de Tarragona també té en marxa el programa de Nadal amb diverses activitats.
Valls també celebra Nadal amb grans novetats com el Village Nöel i un servei de canguratge.