1 de 10
Successos

Pont per a oblidar a Tarragona: abusos, robatoris amb violència i més incidents

Diversos incidents han augmentat la tensió als carrers de Tarragona durant aquest cap de setmana

Tarragona registra diversos greus incidents durant el pont. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 11 de desembre de 2023 a les 09:20 |
Tarragona tanca un pont en què el típic balanç d'afluència a la ciutat ha quedat en segon terme a causa dels diversos incidents que s'han registrat durant aquests dies. Que a la capital de la demarcació hi ha un augment de la inseguretat és un fet que es palpa en l'ambient dels carrers i els successos que s'han registrat aquest pont ho ratifiquen.El passat divendres, 8 de desembre, es va registrar una agressió sexual en grup als carrers de la Part Alta de Tarragona. Una noia que havia perdut el telèfon mòbil va demanar ajuda a un grup de joves que eren a la zona i aquests la van enganyar per dur-la en un carrer apartat i abusar d'ella. De moment, els dos presumptes implicats encara segueixen en llibertat i els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per localitzar-los.

Robatori a ganivetades

Un altre greu succés que s'ha registrat aquests dies festius va tenir lloc el dia 10 de desembre, segons ha avançat elCaso.cat. A l'avinguda Prat de la Riba es va produir un robatori amb violència: una persona que tornava cap a casa va ser atacada per un home que li va propinar diversos cops i dues ganivetades a l'esquena. En aquesta ocasió, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís i van poder localitzar i detenir l'autor dels fets, mentre que la víctima del robatori va ser traslladada a l'hospital de Tarragona i no es pateix per la seva vida.La mateixa matinada del 10 de desembre, una dona va ser assaltada a la Rambla Nova, segons elCaso.cat, per un home que volia abusar d'ella. Per sort, el vigilant d'un local va veure l'escena i va intervenir per evitar l'agressió, tot i que va rebre diversos cops per part de l'autor dels fets.

Finalment, també la matinada del dissabte a diumenge, un altre home va ser assaltat per un grup de quatre joves que el van agredir per arrancar-li una cadena que duia al coll. Malgrat que l'home va poder facilitar una descripció als Mossos d'Esquadra, en aquest cas els joves encara no han estat localitzats i detinguts. 
Participació