Tarragona crearà més de 300 noves places d'aparcament de zona verda

Les noves places de pagament estaran ubicades al sector Nord de la capital tarragonina, a l'altra banda de l'A-7

31 de gener del 2024
Actualitzat a les 16:37h
L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ha iniciat els treballs per adequar els carrers de la zona del sector Nord de la ciutat, travessant l'A-7, per ubicar una nova zona verda d'aparcament regulat per a residents. Està previst que les actuacions finalitzin a finals del mes de febrer, en funció de la meteorologia, i que les 353 noves places de pagament entrin en funcionament durant el mes de març.

En aquest sentit, els carrers que està previst pintar de verd són Sant Eulogi, Félix Ferrer i Galceran, Joan Antònio i Guàrdias, Sant Auguri, Josep Gramunt i Subiela i Josep M Casas de Muller.

Els veïns i veïnes del sector Nord podran sol·licitar la condició de resident en l'àrea regulada en zona verda a partir del pròxim dilluns 19 de febrer. Els tràmits s'han de realitzar al Centre d'Atenció al Client de l'EMT, ubicat a Josepa Massanés, en horari d'atenció de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores.
 

Altres actuacions

Així mateix, aquest dimecres 31 de gener, l'EMT ha iniciat els treballs d'intervenció per pintar de blau una zona concreta d'estacionament regulat al carrer dels Castellers de Tarragona, al carrer Florenci Vives i en el tram entre el carrer Castellers de Tarragona i l'Avinguda Catalunya.

A partir d'aquest divendres 2 de febrer i fins al dilluns 5 estan previstos treballs de millora de la pintura del carrer Joana Jugan. En el marc d'aquesta acció s'adequaran el primer tram del carrer (entre el carrer Marqués de Montoliu i el carrer Sant Antoni Maria Claret) i el segon tram (entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i l'Avinguda Andorra).

L'objectiu d'aquesta actuació al carrer Joana Jugan és facilitar maniobres segures i trànsit fluid dels vehicles dels serveis d'emergència.