1 de 10
Cultura

La programació del Temporada al Vendrell, plena de música i teatre en el primer semestre

El tram final estarà centrat en el centenari de la mort d'Àngel Guimerà

Imatge d'arxiu d'un concert al TAG. | Arian Botey
per TarragonaDigital, El Vendrell | 31 de gener de 2024 a les 16:19 |
Aquest febrer, el Temporada presenta una diversificada programació de teatre i música que tindrà lloc al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) i a l'Auditori Pau Casals. Amb propostes dirigides a diferents públics, el darrer tram de la temporada se centra en commemorar el centenari de la mort d'Àngel Guimerà.La primera cita, el divendres 16 de febrer, és una coproducció amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa. L'obra 'La Festa', destinada a un públic adolescent, ofereix una immersió a l'interior de les habitacions de sis joves, explorant temes com les experiències sexo-afectives, pors i desitjos.

El dissabte 24 de febrer, a l'Auditori Pau Casals, l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48 i la Coral Polifònica de Vilafranca interpretaran 'La Gran Missa en do menor' de Mozart, una obra majestuosa.


El dissabte 2 de març, el TÀG acollirà 'The Party', una comèdia amb actors i actrius reconeguts, que aborda dilemes vitals en converses creuades entre amics. Per al públic familiar, el diumenge 3 de març a l'Auditori Pau Casals, es presenta 'El Pony Menut', una versió adaptada per a totes les edats del grup El Pony Pisador.

Recta final encarada al centenari de la mort de Guimerà

El jazz arriba el dissabte 9 de març a l'Auditori Pau Casals amb 'Organ_Izing XL featuring Michel Pastre', una proposta musical que homenatja el so clàssic d'òrgan trio amb la col·laboració del saxofonista Michel Pastre. El dissabte 16 de març, el TÀG acull 'L'illa deserta', de Marc Artigau, amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez, explorant com una trobada fortuïta pot canviar les vides dels seus protagonistes.

El primer dissabte d'abril, 'L'auca del senyor Esteve' arriba al TÀG, sota la direcció de Àngel Llàcer, amb música de Manu Guix i dramatúrgia d'Enric Cambray. El diumenge 28 d'abril, al TÀG, l'espectacle familiar 'Apis Simfònica' combina les melodies fresques de La Tresca i La Verdesca amb la grandesa de la ContraOrquestra.


La recta final de la Temporada, dedicada al centenari d'Àngel Guimerà, inclou 'Arran de terra' interpretat pel Grup de Teatre Inestable del Vendrell i 'De la vida i de la mort...' pel Batxillerat Artístic de l'Institut Baix Penedès. L'última proposta, el diumenge 19 de maig, és 'Mosaic de passions' interpretat pel Grup de Teatre de La Cumprativa de Llorenç del Penedès.

La programació inclou funcions accessibles i diverses promocions, com "Temporada 3.0" per a joves, el Cangur de Temporada per als més petits i descomptes en paquets d'entrades. Les entrades, numerades, es posaran a la venda el 2 de febrer a www.temporada.cat o presencialment a la recepció de l'EMMPAC. Per a més informació, es pot contactar al telèfon 689 26 97 67 o a l'adreça electrònica [email protected].
Participació