1 de 10
Conca de Barberà

Montblanc oferirà un curs de Monitors de Lleure per Setmana Santa

Va adreçada a persones joves a partir de 18 anys que estan interessades en treballar com a monitors de lleure

Imatge d'arxiu d'un curs de monitors | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 8 de febrer de 2024 a les 10:57 |
L’Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà impulsa un curs de monitors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que es realitzarà de forma intensiva per Setmana Santa i alguns caps de setmana previs i posteriors.

Aquesta formació, que impartirà l’Escola de l’Esplai, va adreçada a persones joves a partir de 18 anys que estan interessades en treballar com a monitors de lleure en l’àmbit escolar, de lleure i d’oci en general.


El curs de monitors prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs té una durada de 310 hores, 150 hores són lectives i 160 hores són de pràctiques. Es tracta d’un curs de caràcter oficial, reglat per la Direcció General de Joventut segons l'ordre BSF/192/2015 de 18 de juny. Les inscripcions al curs es poden fer fins al 4 de març. Les places són limitades. Per a conèixer les dates, el preu, com fer les inscripcions i altres informacions cal parlar amb l’Escola de l’Esplai o el servei de Joventut Montblanc.
Participació