1 de 10

L'èxit de la vallenca Mariona Escoda continua: protagonitza la cançó de l'estiu de TV3

Es diu 'Llums de mitjanit' i la canta amb Miki Núñez després del seu pas per Eufòria

per Albert Fuertes, 23 de juny de 2022 a les 11:10 |

L'èxit de la Mariona Escoda continua aquest estiu. Després de guanyar el concurs musical de TV3 Eufòria, la vallenca suma una nova fita a la seva trajectòria. I és que protagonitza la cançó d'aquest estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Com cada any, amb l'arribada d'aquesta època de l'any s'estrena una nova campanya de la televisió i ràdio catalana. Enguany té com a claim «Un estiu amb TV3, Catalunya Ràdio i Vichy Catalan... Imagina!».

Imatge promocional de TV3 i Catalunya Rdio amb Miki Nez i Mariona Escoda
Imatge promocional de TV3 i Catalunya Ràdio amb Miki Núñez i Mariona Escoda | Cedida

Llums de mitjanit

Després de dos anys de pandèmia i amb un estiu que tornarà a la normalitat prepandèmica, la campanya convida a despertar, sorprendre i trencar la monotonia. Incorpora un missatge 100% inspirador, carregat d'energia i optimisme. Una reivindicació de la creativitat i la imaginació que tothom té a dins, i que a l’estiu brilla amb una intensitat especial i única.

I com no podia ser d'altra manera, la campanya de TV3 i Catalunya Ràdio, comptarà amb la cançó de l'estiu. Una aposta per cantants de l'escena musical catalana que enguany està protagonitzada per dues persones de l'exitós programa 'Eufòria'.

El presentador, Miki Núñez (Música Global / Universal) i la guanyadora de la primera edició d'Eufòria, la vallenca Mariona Escoda, ajudaran a transmetre de manera directa l’esclat de vitalisme, optimisme i energia de la campanya estiuenca.

El títol de la cançó és 'Llums de mitjanit', de Miki Núñez, que es va estrenar al final de l’última gala d''Eufòria'. S'ha estrenat aquesta passada mitjanit i ja està disponible a les principals plataformes digitals.

[youtube]gkLzAXQtjTQ[/youtube]

D'aquesta manera, la cançó de Miki Núñez i Mariona Escoda agafen el relleu de les creacions dels últims anys. La campanya d'estiu ha comptat amb la música d'Els Amics de les Arts (2021), Suu (2020), Lildami (2019), Koers (2018), Pau Guillamet "Guillamino" (2017), La Soul Machine (2016), Projecte Mut (2015), Pepet i Marieta (2014), Els Catarres (2013), The Pinker Tones (2012) i The Pepper Pots (2011).

La campanya, que torna a tenir el patrocini de Vichy Catalan, s’estrenarà aquest dijous pels volts de les 15.30, al TN Migdia de TV3, amb Raquel Sans i Xavi Coral, i a La tarda de Catalunya Ràdio, amb Òscar Fernández i Elisenda Carod.

Participació