1 de 10

La Biblioteca del Vendrell presenta un nou punt de llibre dedicat a Pau Casals

La iniciativa forma part del projecte 'El Vendrell viu Pau Casals'

per Marc Guitart, 11 d'octubre de 2022 a les 16:13 |

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha presentat un nou punt de llibre dedicat a Pau Casals. És una iniciativa que forma part del projecte 'El Vendrell viu Pau Casals', que des del 2016 es fa cada mes d'octubre. Els punts de llibre formen part d'una sèrie i es fan conjuntament amb la Vila Museu Pau Casals i la casa nadiua del Mestre.

 

Els punts inclouen una frase de Casals i reproduccions d'elements bibliogràfics, discogràfics o museístics dels fons de la biblioteca o els museus. El d'enguany conté la cita 'Jo vaig néixer amb un do, amb la música dintre meu. No mereixo cap mena d'honor especial'.

 

També hi ha dues reproduccions d'elements conservats al fons de la Biblioteca. D'una banda, la portada de la publicació de Josep Maria Inglès i Rafecas 'Consideració íntima de Pau Casals'. De l'altra, el programa de mà del concert benèfic ofert per Pau Casals, Benvingut Socias, Bonaventura Dini i Guilhermina.

 

Els punts de llibre es poden recollir gratuïtament a la Biblioteca o a la Sala de Lectura de Coma-ruga. També n'hi ha a la Vila Museu Pau Casals i a la casa nadiua del Mestre. El tiratge que se n'ha fet ha estat de 80.000 punts i es repartiran a les 400 biblioteques catalanes.

Participació