1 de 10

Les cavalcades de Reis de Vandellòs i l'Hospitalet recuperen el format habitual

Faran el recorregut que feien habitualment abans de la pandèmia i també repartiran caramels al públic

per Antonio Ramos Llauradó, 29 de desembre de 2022 a les 17:48 |

L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja ho té tot a punt per rebre la visita dels Reis d'Orient el pròxim 5 de gener. En aquest sentit es recupera el format habitual prepandèmia, repartint també caramels. La Regidoria de Festes ha agraït la col·laboració de la comissió de festes, les entitats locals i voluntaris i voluntàries que faran possible que enguany es puguin tornar a celebrar les cavalcades tradicionals.

 

Ses Majestats arribaran al port esportiu de l'Hospitalet de l'Infant a les 18 hores. Després d'un recorregut pel poble, a les 19.30 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts al poliesportiu cobert, on lliuraran regals.

 

Masriudoms, l’inici de la cavalcada de Reis, acompanyats per personatges infantils, està previst a les 18.30 hores. Sortirà des de l’avinguda de Santa Anna i finalitzarà al Casal del Puvill, on Ses Majestats faran l’entrega de regals, junt amb els seus patges reials.

 

Pel que fa a la cavalcada de Vandellòs, començarà a les 19.30 hores, davant de la Cooperativa Agrícola. El recorregut s'allargarà fins al pavelló esportiu, on es farà el lliurament dels regals als infants.

 

Finalment, els Reis d'Orient arribaran a Masboquera l'endemà, 6 de gener, a les 12 hores. Muntats a cavall, Ses Majestats faran un recorregut pel poble fins al Casal, on els més petits rebran també els seus regals.

Participació