El Reus Deportiu Virginias suma els tres punts a la pista de l’Arenys de Munt

Els roig-i-negres guanyen amb gols de Salvat, Julià i Aragonès (x2) i sumen el novè triomf del campionat. La punxada del Calafell fa que els ganxets tinguin més marge d’error

08 de gener del 2023

El Reus Deportiu Virginias s’ha imposat a la pista de l’Arenys de Munt (2-4) en un partit sense gaire història que podria haver-se complicat. Els locals s’han situat dos cops amb un gol de desavantatge però els reusencs han mantingut les distàncies per guanyar. L’equip ara és quart en solitari amb 25 punts, quatre més que un Calafell que és cinquè.

Salvat obre la llauna

El partit entre reusencs i barcelonins no s’ha trencat fins al minut 13 quan Salvat, des del mig de la pista, enviava un llançament que es colava per sota de Garcia. Era el 0 a 1 que Sergi Aragonès ampliaria en el minut 18 aprofitant una assistència de Salvat per creuar la bola i anotar. El marcador no s’ha mogut fins al segon temps, quan el local Puigvert retallava diferències.

Una jugada d’estratègia sorprenia Càndid Ballart amb un xut sec que es convertia en l'1 a 2 que Julià s’encarregaria de refredar. Una passada de la mort de Compagno acabava amb Julià anotant el tercer i posant aigua freda als ànims locals en el minut 38. El mateix passaria en el minut 41 quan, de nou Puigvert, feia el 2-3 amb una directa a favor de l’Arenys.

La diferència aquí ha estat que els homes dirigits per Jordi Garcia no han pogut posar aigua al vi de l’Arenys fins al darrer minut. Jugant sense porter per crear superioritat al final, els barcelonins han vist com Sergi Aragonès anotava a plaer des de llarga distància. El Reus té ja 25 punts, quatre més que el Calafell (cinquè) i dissabte vinent visitarà l’Igualada (17.00 hores).