Una cooperativa de Reus treballa per rehabilitar cinc pisos per al lloguer social

La productora Feel Dance Entertainment programa l'espectacle de dansa El Rei Lleó per recollir fons per al projecte

06 de febrer del 2023

La cooperativa d'habitatge Llars Familiars ha engegat, els darrers mesos, un nou projecte de rehabilitació. Es tracta d'un edifici de cinc plantes al carrer de l'Estel, que podria acollir cinc famílies en situació de vulnerabilitat. El president de l'entitat, mossèn Josep Moreno, explica que «la covid ens ha trastocat l'economia del projecte, per això hem engegat la campanya Rehabilitem l'Estel».

 

Se'ls ha concedit una subvenció per part de l'Ajuntament de Reus, i també han demanat ajut econòmic a través de línies de subvenció europees. Un altre dels canals per recollir el pressupost necessari són campanyes i iniciatives solidàries. En el cas de la que s'ha presentat aquest dilluns, vinculada al món de l'art i la cultura.

 

És per això que la setmana vinent hi haurà un espectacle amb finalitats benèfiques. Una de les famílies sòcies i fundadora de la cooperativa viu a Deltebre, on s'han implicat amb la productora d'espectacles Feel Dance Entertainment. La companyia portarà el musical de dansa El Rei Lleó al teatre de la Salle de Reus el cap de setmana de la setmana vinent, 18 i 19 de febrer.

 

Una part del que es reculli a través de les entrades es destinarà al projecte Rehabilitem l'Estel, nom que s'ha donat a la iniciativa de Llars Familiars. Moreno agraeix la implicació de la productora, que amb un any de trajectòria serà la primera vegada que porta un muntatge fora de les Terres de l'Ebre. «Portar un espectacle que porti joia i alegria a les famílies a un preu molt raonable és important», apunta.

 

Dos personatges del Rei Lle</div>
            </body>    
        </html>