Macabra troballa dels Mossos en una plantació de marihuana a Mont-roig

Els fets van tenir lloc durant la jornada de dissabte

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. | ACN
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:32h
Un home va aparèixer mort aquest dissabte en una plantació de marihuana interior al terme municipal de Mont-roig del Camp. Segons ha informat el digital 'El Caso', els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets. En aquest sentit, la policia catalana creu que la víctima, de nacionalitat albanesa, seria un dels jardiners de la plantació.

Segons el citat mitjà, el cos sense vida de l'home va aparèixer amb un tub de gas a la boca i amb restes de sang a terra. Els Mossos d'Esquadra creuen que es tractaria d'una mort per suïcidi, perquè el cos no presentava signes evidents de violència, tot i que encara resten a l'espera de les proves forenses.

En aquest sentit, els investigadors estan analitzant totes les proves, ja que també tenen en compte la violència que hi ha entre els grups i bandes que es dediquen al narcotràfic.
 

Important desplegament en la urbanització Casalot Park

Els fets van tenir lloc durant la jornada de dissabte al carrer del Secalló de la urbanització Casalot Park. Els veïns van veure un rellevant desplegament que va incloure els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La plantació de marihuana localitzada a l'interior de la casa estava tallada i la policia catalana va trobar les restes de les plantes. En aquest sentit, el digital 'El Caso' ha recordat que, fa uns mesos, en aquesta mateixa urbanització es va localitzar un laboratori de drogues.