El Calafell segueix amb l'idil·li a la lliga després de guanyar el Sant Cugat

Els verds sumen la setena victòria consecutiva a l'OK Lliga i es col·loquen segons a la taula a l'espera del duel del Liceo a la pista del Barça

El Calafell ha guanyat 14 dels 20 partits de lliga que ha jugat
El Calafell ha guanyat 14 dels 20 partits de lliga que ha jugat | OK Lliga TV
25 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:16h
El Club Patí Calafell ha guanyat (6-3) el Sant Cugat i puja provisionalment a la segona posició de la taula. El setè triomf seguit de l'equip dirigit per Ferran López situa, potser de forma provisional, els del Baix Penedès per darrere del líder Barça. La disputa del duel entre els culers i el DeportivoLiceoaquest diumenge podria fer variar la situació o deixar-la com està ara mateix.

Un partit amb poca història

La superioritat del Calafell davant el Sant Cugat, equip que lluita per evitar el descens a l'OK Lliga Plata ha estat clara i notable en tot moment. Els verds només han necessitat dos minuts per obrir la llauna amb una diana de Palau després d'una assistència de Xaus. La diana podia donar una sensació de partit còmode, però el Sant Cugat ha volgut donar guerra.

Una jugada individual de Farnésen el minut 20 acabava amb el jugador del Sant Cugat anotant un empat (1-1) que duraria poc. Miras, de penal, feia el 2 a 1 en el següent minut i Casasampliava les distàncies abans del descans. Quan semblava que el 3-1 manaria a l'electrònic entre ambdues meitats, el visitant Gilabert aprofitava un refús de Camps per superar el porter calafellenc i ajustar al màxim el marcador (3-2).

Caldria esperar als primers minuts del segon temps per veure que les bones intencions visitants no aniríem més enllà. Xaus feia el quart en el minut 28 i Mirasposava el cinquè en el minut 32. Tot i que Galbasfeia el 5-3 en el minut 35, el perill real de veure escapar-se l'encontre no ha existit mai i Xaus, en el minut 44, sentenciava amb el 6 a 3.

Aquest resultat situa el Calafell a la segona plaça amb 45 punts, un més que el Liceo que juga diumenge a la pista del Barça. El triomf confirma de nou el gran moment d'un Calafell que es presentarà a la Copa del Rei contra el Reus Deportiu Virginiasen un dels moments més dolços de la seva història. Divendres vinent a les 20.30 hores, derbi en el torneig del KO.