Un restaurant del Priorat, distingit a la Guia Repsol amb un Sol

Els guardons distingeixen els millors restaurants de tot l'Estat espanyol

El restaurant Quatre Molins ha rebut la distinció.
El restaurant Quatre Molins ha rebut la distinció. | TarragonaDigital
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 8:55h
La Guia Repsol ha tornat a celebrar uns dels premis més prestigiosos de la gastronomia a l'Estat espanyol. La gran festa de la gastronomia va reunir més de 300 cuiners de tot el panorama estatal per repartir els premis.

La gala es va celebrar a Alacant, a l'Auditori de Música de la ciutat. L'esdeveniment, presentat per Silvia Abril, ha entregat més d'un centenar de nous Sols, és a dir, les distincions que premien els millors establiments de restauració.

Entre ells, el restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant, al Priorat, s'ha emportat la distinció de un Sol. Andalusia ha estat la comunitat autònoma que ha recollit més distincions.
 
 
 

Els restaurants catalans premiats


Els restaurants Bo.Tic, de Corçà (Baix Empordà), i Castell Peralada, de Peralada (Alt Empordà), han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, al País Valencià.

El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Xavi Sagristà coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez.

La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d'Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d'Aran).