Estanis Pedrola, el futbolista cambrilenc convocat amb el Barça per jugar la Copa del Rei al Bernábeu

El davanter podria jugar el seu segon partit amb el Barça en el Clàssic d'aquesta nit contra el Real Madrid

Estanis Pedrola va debutar amb el primer equip del Barça el gener de 2022 a Mallorca.
Estanis Pedrola va debutar amb el primer equip del Barça el gener de 2022 a Mallorca. | FC Barcelona
02 de març del 2023
Actualitzat a les 11:02h
El Barça visita aquest dijous a la nit el Santiago Bernabéu per jugar el partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Real Madrid. I ho fa amb les baixes de tres dels seus màxims golejadors: Lewandowski, Dembelé i Pedri. Per intentar pal·liar aquest dèficit, Xavi Hernández ha convocat el cambrilenc Estanis Pedrola, jugador del Barça B i que enguany ha fet 5 gols a Primera RFEF, tot i haver estat tres mesos de baixa per lesió.


Aquesta és la tercera vegada que l'extrem cambrilenc, format al futbol base del CF Reus i de l'Espanyol, ha estat convocat amb el primer equip del Barça. De fet, ja va debutar en Lliga el gener de 2022 en un partit contra el Mallorca. Aquest dijous, Pedrola podria jugar en un dels grans temples del futbol mundial i davant el gran rival dels blaugrana.
 

Un pas enrere per fer dos endavant

Estanis Pedrola, nascut l'any 2003, va ser descartat per l'Espanyol l'any 2019 i va tornar a terres tarragonines per jugar al juvenil de la Fundació Futbol Base Reus. La seva evolució en dos anys va ser espectacular i va cridar l'atenció de grans equips. El Real Madrid el va tenir gairebé tancat, però un moviment de darrere hora del FC Barcelona el va portar a la ciutat comtal.

Després de jugar la temporada 21/22 entre el juvenil A i el Barça B, arribant a debutar en el primer equip, aquest curs ja és jugador del filial blaugrana de Primera RFEF. Després de tres mesos lesionat que va frenar la seva progressió, aquest dijous pot tornar a jugar amb el primer equip en el gran Clàssic del futbol espanyol.