1 de 10
TARRAGONA

Comencen les obres d'adequació del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

La inversió serà de gairebé 400.000 euros, que inclou la instal·lació de nova gespa artificial

Les obres del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Campclar s'allargaran durant 12 setmanes. | Tjerk van der Meulen
per TarragonaDigital, Tarragona | 6 de març de 2023 a les 16:55 |
La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, ha visitat aquest dilluns al matí l'inici de les obres del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània. Els treballs, a càrrec de l'empresa Fieldturf Poligras SA, suposen una inversió de 392.170,75 euros i permetran adequar el camp per homologar-lo als requisits de les competicions professionals.

Les obres, que s'allargaran durant dotze setmanes, consisteixen en la substitució de l'actual gespa natural per gespa artificial, la qual serà apte per complir amb l'actual normativa World Rugby. També es duran a terme una sèrie d'actuacions de millora, sobretot pel que fa a incrementar la seguretat dels esportistes.


Els treballs també permetran que el camp de rugbi disposi de les dimensions i les característiques requerides per tal que la instal·lació esportiva rebi l'homologació per part de la Federació Espanyola de Rugby, permetent la celebració de competicions d'àmbit nacional i internacional.
 

Una reivindicació històrica del Club Rugby Tarragona

María José López ha assenyalat que "el camp de rugbi que ens vam trobar no era adequat per a la pràctica d'aquest esport i és per això que ens vam posar a treballar per elaborar el projecte executiu i licitar, adjudicar i executar els treballs perquè Tarragona compti, per fi, amb un veritable camp de rugbi".


La consellera ha recordat que "disposar d'aquesta instal·lació esportiva amb condicions és una reivindicació històrica del Club Rugby Tarragona que ara es farà realitat". López ha afegit que "Tarragona tenia un deute pendent amb una entitat esportiva amb més de trenta anys d'història, amb centenars de persones associades i nombrosos jugadors i jugadores".

Finalment, ha afegit que "el nou camp de rugbi permetrà que aquest club continuï treballant amb l'esport base i impulsant el seu vessant social que desenvolupa als barris de Ponent".

 

Vestidors, despatxos, un magatzem i grades

López també ha recordat que un cop finalitzades aquestes obres, "el pròxim objectiu amb el qual treballem és la creació d'un nou espai adjacent amb vestidors, despatxos i un magatzem destinat a aquesta instal·lació esportiva".

En aquest sentit, "el projecte d'aquest nou espai ja està enllestit i també inclou la construcció de les grades", que completaran la renovació total d'aquesta instal·lació esportiva.
Participació