El Nàstic cau al camp del Barça Atlètic i es condemna a la mitja taula

Els tarragonins cauen per la mínima contra el filial del FC Barcelona i veuen com el playoff d'ascens s'allunya a vuit punts. És l'onzena derrota en 27 encontres

El Nàstic ha patit l'onzena derrota de la temporada en 27 encontres
El Nàstic ha patit l'onzena derrota de la temporada en 27 encontres | Club Gimnàstic
11 de març del 2023
Actualitzat a les 22:08h
El Nàstic de Tarragona no ha pogut extreure res de positiu de la visita al camp del Barça Atlètic després de perdre per la mínima (1-0). Els grana, amb el suport de més de mig miler de seguidors a les graderies de l'Estadi Johan Cruyff, no han evitat l'onzena derrota de la campanya. Una ensopegada que torna a donar un bany de realitat per a un equip que, mancant 33 punts per jugar-se, està a vuit del playoff d'ascens.

Una jugada a pilota aturada

Que els partits poden decidir-se en jugades d'estratègia era i és un clàssic de la categoria de bronze del futbol estatal. Avui, contra un Barça ple de joves jugadors que no destaquen per aquestes accions de pissarra, el conjunt grana dirigit per Dani Vidal ha clavat el genoll a terra després d'un llançament de cantonada en el minut 54. Chadi Riad, rematant amb el cap una centrada llarga des del córner, feia el primer i únic gol d'un matx

Abans s'havien disputat uns primers 45 minuts on les intervencions d'Arnau Tenas havien impedit perill per part del Nàstic. Un xut potent i sec, però centrat d'Èric Montes en el minut 23 era aturat amb seguretat pel porter culer. La resposta es produïa en el minut 39 quan Roberto no engaltava un xut ben a prop de la porteria de l'avui titular Dani Parra.