Sarral millora la seguretat i la salubritat de diferents equipaments municipals

Ha estat gràcies als 13.550,40 euros que l'Ajuntament ha rebut de la Diputació de Tarragona

Imatge de Sarral
Imatge de Sarral | Cedida
15 de març del 2023
Actualitzat a les 11:18h
Sarral ha generat entorns més resilients, segurs i saludables gràcies als 13.550,40 euros que l'Ajuntament ha rebut de la Diputació de Tarragona. En aquest sentit, l'import s'ha destinat al pagament dels socorristes de la piscina municipal, així com dels agents cívics que també van ser destinats al mateix equipament i a la deixalleria municipal.

Per altra banda, s'ha dut a terme una actuació en la neteja del dipòsit en el punt d'abombament de l'aigua potable del Picaire. També s'ha dut a terme la instal·lació d'una bomba de calor i fred al consultori mèdic local i a la sala de pediatria.
 

Reduccions de plagues

Amb aquest ajut, a més, l'ajuntament ha pogut contractar la desinsectació i desratització del municipi, accions dutes a terme per l'empresa Ambient Servei S.L. Aquesta mateixa companyia ha executat les tasques de reducció d'espècies plaga com paneroles, formigues i rates o ratolins, així com les actuacions en el clavegueram de la població, de l'escola, l'ajuntament, el Casal de la Gent Gran i de la Sala Recreativa.

Per últim, la subvenció ha permès també dur a terme la renovació dels cartells de la Ruta 3 de l'Anguera, fent referència a la sol·licitud amb relació a la senyalització i la informació a la població als espais naturals. Amb aquesta millora la població sarralenca i la visitant troben millorada la seva xarxa de rutes naturals del terme, projecte que pretén incentivar i afavorir els hàbits saludables com el senderisme o el trail running.