1 de 10
TARRAGONA

Macrooperatiu policial en 2 bars a Tarragona amb diversos detinguts, armes i drogues

L'operatiu policial en dos bars de Tarragona va tenir lloc al barri de Campclar i es van practicar diverses detencions

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha estat un dels cossos policials que ha participat en l'operatiu. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 16 de març de 2023 a les 13:30 |
Un macrooperatiu policial, amb efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona, els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, va acabar amb 33 identificacions, quatre detinguts, set denúncies i una citació per estrangeria. L'actuació va tenir lloc en dos bars del barri de Campclar aquest dimecres a la tarda.
 

Segons fonts consultades, en el primer dels locals es van identificar sis persones i la Guàrdia Urbana va detenir dues persones per un suposat delicte contra la salut pública i va denunciar una persona per tinença d'arma. Així mateix, la Unitat de Policia Administrativa (UPA) va inspeccionar l'establiment i va precintar el local.

Així mateix, en aquest primer local, la Guàrdia Civil va interposar dues denúncies, una per acumulació de paquets de tabac i una per comerç de tabac de mastegar.

 

Més d'una vintena d'identificats en un segon local

En un segon bar que es va inspeccionar, es van fer 27 identificacions. Segons fonts consultades, la Guàrdia Urbana va detenir una persona per un suposat delicte contra la salut pública, mentre que els Mossos d'Esquadra van detenir un individu que tenia una ordre de crida i cerca.

Finalment, la policia catalana va posar tres denúncies per tinença de substàncies estupefaents, mentre que la Policia Nacional va fer una citació d'estrangeria.
Participació