1 de 10
Successos

Busquen un home desaparegut a Tarragona des del mes de febrer

L'home, de 40 anys, va desaparèixer a principis del mes de febrer

Busquen l'home desaparegut a Tarragona. | EP
per TarragonaDigital, Tarragona | 20 de març de 2023 a les 17:04 |
L'associació SOS Desaparecidos ha emès un comunicat informant de la desaparició d'un veí de Tarragona i demana difusió per ajudar a trobar-lo.

Es tracta d'un home, de 40 anys, que va desaparèixer el passat dia 3 de febrer. El veí de Tarragona és Héctor Bernabéu i segons informa la fitxa té una altura d'1,80, els cabells de color castany i els ulls verds. 


Per ajudar a la seva identificació, també han informat que té diversos tatuatges al cos. No es té constància d'ell des del dia indicat i han fet pública una imatge seva per facilitar les tasques de reconeixement.
 

Aquesta no és l'única desaparició denunciada aquest mes a Tarragona. La mateixa associació també va alertar que es buscava una dona de 32 anys, veïns del Catllar. En aquesta ocasió es tractava de Sheila Campaña, i la seva pista es va perdre el 24 de febrer.


En el moment de la seva desaparició, la dona vestia una dessuadora vermella amb una franja blanca, unes sabatilles vermelles i una ronyonera negra TMB. 

La pista de Sheila Campaña, que fa 1,50 d'alçada, té el cabell negre i arrissat i els ulls marrons, es va perdre el passat 24 de febrer.
També hauries de llegir
Fa 14 setmanes

Busquen una dona desapareguda al Catllar fa una setmana

Participació