Intenta fugir de la policia a Reus sense el carnet legal i dona positiu en 3 de 5 drogues

L'acompanyant del vehicle enxampat a Reus també va acabar denunciat

El noi va donar positiu en diverses drogues.
El noi va donar positiu en diverses drogues. | Guàrdia Urbana de Reus
23 de març del 2023
Actualitzat a les 17:25h
La Guàrdia Urbana de Reus va denunciar dues persones aquest dimecres a la nit després d'una rocambolesca situació. Una patrulla va observar un cotxeaparcat en una zona apartada al passeig de Nord amb dues persones a l'interior.

Quan els ocupants es van adonar de la presència de la policia, van engegar el cotxe i van decidir marxar del lloc, en direcció a Reus. La Guàrdia Urbana de Reus, en veure aquesta actitud sospitosa, va comprovar la matrícula del vehicle, moment en què es van endur una sorpresa.

La sala de control va informar la patrulla que el titular del cotxe no tenia el permís de conduir espanyol, i, per tant, no podia circular legalment.

Dona positiu en 3 de 5 drogues detectables

Davant d'aquesta situació, els agents van aturar el vehicle a la plaça d'Almoster, a les 23.30 hores. Quan van interaccionar amb els ocupants van comprovar que presentaven clars indicis d'haver estat consumint drogues.

A més a més, a l'interior del cotxe també hi havia paperines, un canut 'esnifador' i una bossa amb marihuana. Amb aquest panorama, els agents van procedir a realitzar la prova de detecció de drogues al conductor del vehicle, el qual va donar positiu en 3 de les 5 substàncies detectables.

Per aquest motiu van decidir denunciar el conductor i també immobilitzar el vehicle. L'acompanyant del conductor tampoc se'n va salvar, ja que va acabar denunciat per tinença de marihuana.