Lluís Miquel Pérez serà president del Centre de Lectura de Reus dos anys més

Serà el seu darrer mandat al capdavant de l'ateneu cultural reusenc

Va assumir el càrrec l'any 2019
Va assumir el càrrec l'any 2019 | Àngel Ullate
15 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:36h
Lluís Miquel Pérez serà president del Centre de Lectura de Reus dos anys més, fins al 2025, després que no s'hagi presentat cap altra candidatura per disputar-li el càrrec. Amb ell també es mantindran al càrrec Empar Pont com a secretària general del Consell Directiu, Montserrat Amigó com a secretària, Josep Maria Farrés com a interventor general, Andreu Ferré com a tresorer i Carme Just com a directora de la Biblioteca.

El passat divendres, 12 de maig, es va fer efectiva la proclamació de la candidatura. L'acte va servir-alhora, per renovar la composició de les deu seccions de l'entitat. Els procediments del Centre de Lectura estableixen que serà la pròxima assemblea, prevista per al 22 de juny, qui ratificarà tots els càrrecs. Si no hi ha res de nou, es donarà el tret de sortida al darrer mandat de Pérez a la presidència de l'entitat.

Va assumir el càrrec el juny del 2019 i, segons els estatuts del Centre de Lectura, s'han de celebrar eleccions cada dos anys i, en cas que no hi hagi candidatures alternatives, la presidència pot renovar per dos anys més, amb un límit de tres mandats. És a dir, que el 2025 acabarà el pas de Pérez pel capdavant de l'entitat després de sis anys, el temps que es va plantejar que volia tenir per desplegar el seu projecte.