Gran mesura: Montblanc reciclarà l’aigua de la piscina municipal

La iniciativa permetrà l’estalvi de 850 metres cúbics d’aigua potable

Imatge de la piscina d'estiu de Montblanc
Imatge de la piscina d'estiu de Montblanc | Cedida
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:48h
Montblanc reciclarà enguany l’aigua de la piscina municipal. La iniciativa permetrà l’estalvi de 850 metres cúbics d’aigua potable i es suma a les accions que es van implementant per garantir incrementar l’estalvi d’aigua potable. En el cas concret de la piscina municipal des de la temporada passada s’ha treballat per garantir que els nivells sanitaris de l’aigua de la piscina municipal siguin els correctes i ara, després que les analítiques ho hagin certificat, s’han iniciat els treballs per preparar l’obertura de les instal·lacions, previstes pels volts de Sant Joan.
 
La piscina municipal de Montblanc acull, entre d’altres, totes les activitats esportives d’estiu i, des de dilluns passat són obertes les inscripcions per poder participar a la nova programació. En aquest sentit destacar que la programació, seguint la línia iniciada en anys anteriors, inclou el Diveresport Infantil més curset de nació infantil, adreçat a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 10 anys. Es tracta d’una proposta que inclou la pràctica de l’esport, la realització d’activitats culturals i de lleure, així com les excursions i la familiarització amb el medi aquàtic o perfeccionar l’estil de natació.
 
El Diveresport Jove està adreçat a joves amb edats compreses entre 11 i 15 anys que vulguin practivar esport, fer activitats aquàtiques i realitzar sortides en grup en BTT, excursions per la natura, sortida a la platja i Aquopolis. Així mateix, també s’ha programat el curset de natació infantil, que tindrà lloc a la tarda i està adreçat a nens i nenes d’entre quatre i dotze anys. Mentre que l’Aquagym i el curset de natació per adults està adreçat a tothom que tingui a partir de tretze anys i que vulgui perfeccionar la tècnica d’estils de natació i treballar per gaudir d’una estona divertida en el cas de les sessions d’Aquagym.
 
La inscripció es podrà fer presencialment fins al 9 de juny al Pavelló Municipal de Montblanc i s’han establert bonificacions de fins al 10% per a famílies nombroses, monoparentals i un 20% per a persones amb minusvalidesa.