1 de 10
Successos

La Canonja en xoc: Mor amb només 35 anys Daniel Morató, policia municipal

L'Ajuntament i fins i tot l'alcalde del municipi han expressat la seva consternació a través de les xarxes socials

Daniel Morató ha mort a l'edat de 35 anys. | La Canonja
per TarragonaDigital, La Canonja | 22 de maig de 2023 a les 20:41 |
Consternació a la Canonja per la sobtada mort d'un jove policia municipal. Segons ha fet públic el mateix ajuntament, Daniel Morató Moreno ha mort amb només 35 anys. L'home, veí de Bonavista, va traspassar el diumenge, 21 de maig.

Des de l'Ajuntament de la Canonja han expressat la seva tristesa per la mort de Morató, un jove que pertanyia al cos de la Guàrdia Municipal des de feia 4 anys. 


L'Ajuntament de la Canonja, en nom de la corporació i de tots els treballadors, ha volgut expressar el seu "condol a la família i amics" i ha destacat la seva "vàlua i vocació de servei" en els quatre anys que feia que exercia al cos policial del municipi del Tarragonès.

Fins i tot l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, s'ha mostrat completament consternat a través de les xarxes socials.

"Hi ha cops que la vida és així d'injusta"


En un escrit públic, ha expressat que "no existeixen paraules per expressar el que sentim avui els treballadors i els càrrecs electes de l'ajuntament". Muñoz ha continuat, en un evident estat de xoc per la notícia, assegurant que la "pèrdua del nostre agent 014 de la Guàrdia Municipal, Daniel Morató, amb només 35 anys ha consternat tot el consistori. La vida hi ha cops que és així d'injusta".

L'alcalde del poble tarragoní ha volgut també traslladar el "més sincer condol a la família i molta força per superar aquests moments tan difícils". Des de TarragonaDigital també volem fer arribar el nostre sincer condol a la família i amics.

   
Participació