La Canonja en xoc: Mor amb només 35 anys Daniel Morató, policia municipal

L'Ajuntament i fins i tot l'alcalde del municipi han expressat la seva consternació a través de les xarxes socials

Daniel Morató ha mort a l'edat de 35 anys.
Daniel Morató ha mort a l'edat de 35 anys. | La Canonja
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 20:55h
Consternació a la Canonja per la sobtadamort d'un jove policia municipal. Segons ha fet públic el mateix ajuntament, DanielMorató Moreno ha mort amb només 35 anys. L'home, veí de Bonavista, va traspassar el diumenge, 21 de maig.

Des de l'Ajuntament de la Canonja han expressat la seva tristesa per la mort de Morató, un jove que pertanyia al cos de la GuàrdiaMunicipal des de feia 4 anys. 

L'Ajuntament de la Canonja, en nom de la corporació i de tots els treballadors, ha volgut expressar el seu "condol a la família i amics" i ha destacat la seva "vàlua i vocació de servei" en els quatreanys que feia que exercia al cospolicial del municipi del Tarragonès.

Fins i tot l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, s'ha mostrat completament consternat a través de les xarxes socials.

"Hi ha cops que la vida és així d'injusta"


En un escrit públic, ha expressat que "no existeixen paraules per expressar el que sentim avui els treballadors i els càrrecs electes de l'ajuntament". Muñoz ha continuat, en un evident estat de xoc per la notícia, assegurant que la "pèrdua del nostre agent 014 de la Guàrdia Municipal, DanielMorató, amb només 35 anys ha consternat tot el consistori. La vida hi ha cops que és així d'injusta".

L'alcalde del poble tarragoní ha volgut també traslladar el "més sincer condol a la família i molta força per superar aquests moments tan difícils". Des de TarragonaDigital també volem fer arribar el nostre sincer condol a la família i amics.