L'aturen en un control a la C-31 i quan veuen qui és acaba detingut

Gairebé dos mesos després de cometre un delicte, un control rutinari el va acabar delatant

Els mossos el van detenir immediatament.
Els mossos el van detenir immediatament. | Mossos d'Esquadra
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:53h
Sorpresa en un control rutinari a la carretera C-31 el passat dia 18 de maig. Els Mossos d'Esquadra estaven realitzant vigilància en aquesta carretera, a l'altura de Cubelles, i en un dels vehicles aturats van acabar fent la detenció d'un presumpte lladre de Creixell.

Els fets es remunten al passat 12 de març, quan pels volts de les 23.30 hores els serveis d'emergències van rebre un avís per un possible robatori en una casa a l'avinguda de la Llum de Creixell.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, van comprovar com els lladres havien entrat a robar al domicili després de forçar al porta principal. La Unitat d'Investigació es va fer càrrec dels fets i les seves gestions van permetre identificar un dels presumptes autors.

L'aturen a un control i acaba detingut


La sort va ser que, en un control rutinari el 18 de maig a la C-31 a l'altura de Cubelles, el presumpte lladre viatjava en un dels vehicles que van ser aturats.

A les 20.15 hores, els Mossos d'Esquadra van donar l'alto al cotxe i quan van comprovar les dades del conductor el van detenirimmediatament arran del requeriment que constava per aquest robatori a Creixell.

Es tracta d'un jove, de 24 anys, que a més a més durant l'escorcoll li van trobar 1.025 euros en efectiu i una targeta bancària que corresponia a una altrapersona. Quan van comprovar les dades d'aquesta targeta, els Mossos van veure que el titular havia denunciat que havia patit una estafa per part d'uns suposats treballadors de la seva entitat.

El detingut va passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.