ERC Valls valora el 28M: «No ha sigut com ens hauria agradat però no ens vendrem a qualsevol preu»

Rull lamenta la baixa participació i expressa que «ens dol moltíssim que l’extrema dreta hagi entrat al consistori»

Imatge de la nit electoral a la seu d'ERC a Valls
Imatge de la nit electoral a la seu d'ERC a Valls | Cedida
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:18h
Esquerra Republicana de Catalunya a Valls analitza els resultats d'aquesta passada nit electoral. En aquestes municipals ha obtingut 1.805 vots dels vallencs i les vallenques en les eleccions municipals. La candidata a l’alcaldia, Teresa Rull Ferré, n’ha fet una primera valoració, ja que no són els resultats que la formació s’esperava. «Ens hauria agradat tenir un millor resultat, no ha sigut com ens hauria agradat».

L'alcaldable d'ERC, però, també fa una anàlisi de tot el país i en clau positiva valora el fet de mantenir-se en cinc regidors en aquest context poc favorable. Afegeix que «hem treballat molt els últims mesos amb una candidatura nova, amb molta força, motes ganes i molta empenta per arribar fins aquí».
 

Pacte per aconseguir un govern fort

Sobre futurs acords de govern amb altres formacions, Teresa Rull és clara: «Haurem de parlar en els pròxims dies, perquè si es tracta de fer pactes volem un govern fort i cohesionat, per fer treball en equip i tenir responsabilitats compartides. No ens vendrem a qualsevol preu, potser també ens interessa quedar-nos a l’oposició, perquè tenim uns compromisos amb el nostre electorat que volem complir».

Rull lamenta la baixa participació i expressa que «ens dol moltíssim que l’extrema dreta hagi entrat al consistori, tot i que la resta de l’arc de l’ajuntament ha quedat més o menys igual».