El Festiuet del Vendrell anuncia dates, però manté la incògnita de l'emplaçament

El festival de música es farà el mateix cap de setmana que l'edició passada

02 de febrer del 2023

El Festiuet celebrarà la seva tercera edició al Vendrell els dies 3, 4 i 5 d'agost, tal com han anunciat des de l'organització. Això significa que el festival es farà en les mateixes dates que el passat 2022, tot i que reduirà un dia la seva durada. El que encara no s'ha anunciat és el seu emplaçament concret.

 

En la seva primera edició al municipi del Vendrell, el Festiuet es va fer a la platja situada al costat del Port de Coma-ruga. Més de 5.000 persones van assistir al festival en cadascuna de les dues jornades, celebrades el segon cap de setmana d'agost. Des del consistori vendrellenc van valorar de forma molt positiva l'estrena d'aquest nou festival al municipi.

 

De cara al 2020 es va anunciar un canvi de lloc i de dates, ja que Coma-ruga té una forta densitat de població a l'agost. Per això l'Ajuntament i els promotors van acordar passar el festival a principis de juliol i a la platja de Sant Salvador. L'arribada de la pandèmia va frustrar la celebració de l'edició del 2020, com també va passar amb la del 2021.

 

Retorn al mes d'agost

Sorprenentment, pel seu retorn el 2022 es va tornar a les dates inicials, al mes d'agost, però mantenint la ubicació de Sant Salvador. L'edició es va celebrar amb normalitat, tot i que va generar queixes entre els veïns de Sant Salvador més pròxims a la zona del festival. 

 

Per ara, des del consistori i l'organització només apunten que encara s'està estudiant la millor ubicació. Tot apunta, però, que seguirà fent-se a la platja, un aspecte que ja s'ha convertit en distintiu del festival. En l'última edició, el Festiuet va comptar amb 37 artistes repartits en quatre dies, destacant noms com Desakato, Zoo, Crim, Doctor Prats, Buhos o Rulo y la Contrabanda.