«Hi ha coses de l'acadèmia que volem analitzar»: Parla l'advocat del professor de Reus acusat d'abusos

El detingut ha passat a disposició dels Jujtats de la capital del Baix Camp aquest dijous

El professor acusat de suposats abusos sexuals ha passat a disposició dels Jutjats de Reus.
El professor acusat de suposats abusos sexuals ha passat a disposició dels Jutjats de Reus. | Jordi Olària
16 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:04h
El professor de l'acadèmia Buenafuente's Actors de Reus, detingut aquest dimecres a la capital del Baix Camp acusat de suposats abusos sexuals, ha passat a disposició judicial aquest dijous. A les portes dels Jutjats de Reus, el seu advocat, Gerard Amigó, ha explicat que el seu client no declararà avui perquè "volem esperar a veure si les denunciants es ratifiquen davant del jutge o no".

En aquest sentit, el lletrat ha explicat que "només han declarat davant els Mossos d'Esquadra a l'hora de posar la denúncia". Segons ha revelat, les denunciants tenien entre 17 i 23 anys quan van tenir lloc els suposats fets.

Sobre el seu client, l'advocat ha assenyalat que "està afectat, no està acostumat a això i mai ha estat en aquesta situació. Fa una setmana que analitzem els suposats casos i ell m'ha negat els fets". Amigó ha assegurat que "s'està barrejant un professor ensenyant a una actriu expressions i formes de treballar amb altres coses que l'acadèmia hi ha estat molt interessada".

En aquest sentit, el lletrat ha avançat que "hi ha coses de l'acadèmia que volem analitzar". Segons ha dit l'advocat, les denúncies presentades fan referència a fets d'anys molt anteriors. Així, Amigó ha mostrat la seva "sorpresa" perquè són uns fets molt més antics.
 

Registre al domicili del detingut

Aquest dimecres, els Mossos d'Esquadra van fer un registre al domicili del professor. Els agents van intervenir un ordinador i uns discs compactes. En seu policial, l'acusat no va declarar per recomanació del seu advocat, a l'espera de tenir l'atestat del cas, que han rebut aquest dijous al matí.

Amigó ha assegurat que "em sorprèn moltíssim que l'acadèmia ja s'hagi manifestat i que a més expliquin que ja sabien de les denúncies de fa temps, com és que no ho va denunciar abans? Deixo a l'aire el que ha estat passat fins ara".

Gerard Amigó ha afegit que "hi ha un rerefons darrere que no és el delicte del qual acusen el meu client". Tot i això, ha dit que "no vull avançar coses fins a tenir la confirmació. Vull anar amb cautela".