Detenen el tinent d'alcalde i portaveu del PSC a Calafell per una presumpta agressió a la seva exparella

El regidor del PSC hauria agredit en ple carrer la seva exparella i diversos testimonis van donar l'avís a la policia | La direcció del partit ja ha obert un expedient d'expulsió i li ha demanat que renunciï a l'acta de regidor

Els Mossos han detingut el segon tinent d'alcalde de Calafell.
Els Mossos han detingut el segon tinent d'alcalde de Calafell. | TarragonaDigital
20 de març del 2024
Actualitzat a les 15:05h
El segontinentd'alcalde de l'Ajuntament de Calafell, MiguelÁngelPerín, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra per presumptament agredir la seva exparella, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.

Els fets van tenir lloc en ple carrer el dimarts 19 de març i diversos testimonis van veure l'escena. De fet, van ser ells qui van trucar als Mossos d'Esquadra, els quals es van personar al lloc i van procedir a la detenció del regidor del PSC per un presumpte delictede violència de gènere

Des de l'Ajuntament de Calafell no han volgut donar més detalls sobre els fets i, de moment, no s'ha aclarit si es prendranmesures al respecte. Tanmateix, des de la direcció del PartitSocialista de Catalunya ja han tingut coneixement dels fets i, segons han informat en un comunicat, s'ha obert un expedientd'expulsió al seu militant. Paral·lelament, el partit també ha demanat a Perín que abandoni la tinençad'alcaldia i entregui l'acta de regidor.

El PSC ha assenyalat que "per als i les socialistes la violència masclista, sigui del tipus que sigui, és intolerable i inadmissible. Per això hem actuat amb contundència. Ni volem ni admetem masclistes en el nostre projecte".
 

Miguel Ángel Perín és tinent d'alcalde pel PSC a l'Ajuntament de Calafell. Foto: TarragonaDigital


Perín actualment és tinentd'alcalded'Estratègiaurbana i portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Calafell, càrrecs pels quals té una retribució bruta de 51.110,92euros, segons el portal de transparència del consistori.

Nascut a Barcelona l'any 1980, aficionat i jugador d'hoquei sobre patins, va estudiar l'I.E.S. PereMartell un grau superior d'instal·lacions electrotècniques i, posteriorment, a l'escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, on es va formar com a tècnic industrial especialitzat en electricitat.