Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 4 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Com esteu? Ànims, que ja és dijous, 4 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb una gran i rogenca imatge de Salou, el 2019, i que pregona: «La campaña turística de Semana Santa, en el aire», en al·lusió a una possible reactivació turística insinuada per la ministra Montero, tot i que alertava que seria «difícil». La zonificació escolar de l’Ajuntament de Tarragona, la paralització de 90 expedients de desnonament per part dels Serveis Socials reusencs o l’entrevista amb Matías Alonso, candidat de Cs per Tarragona, altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, obre l’edició d’avui amb les últimes i tràgiques dades de la Covid a la demarcació, que van registrar fins a 19 defuncions al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’arribada del conte del Lleó petit a l’Hospital Sant Joan de Reus, les revelacions de Bárcenas en relació amb la caixa B del PP, les vacants a les escoles bressol de Reus o el positiu per coronavirus al Nàstic de Tarragona són alguns dels titulars en primera plana.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 4 de febrer de 2021
Diari Més, 4 de febrer de 2021