1 de 10
Conca de Barberà

Mossèn Albert Palacín fa donació del seu fons documental a l'Ajuntament de Montblanc

La donació inclou documentació generada al llarg de la seva trajectòria com a rector de Blancafort i plebà de Montblanc, així com director i professor de l'escola Mare de Déu de la Mercè i fundador dels agrupaments escolta de Montblanc, Vimbodí i l'Espluga.

Imatge de l'acte de la donació | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 24 d'octubre de 2023 a les 17:09 |
Mossèn Albert Palacín, qui va ser plebà de Montblanc durant molt anys fins al 2015, va fer entrega, ahir dilluns dia 23 d'octubre, del seu fons documental a l'Ajuntament de Montblanc.

El conveni el van signar l'alcalde Oriol Pallissó, la directora de l'Arxiu Comarcal, Montse Gomà, i el mateix Albert Palacín.


L'Ajuntament ingressarà tot el fons documental a l'Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà on se'n farà la custodia i també la digitalització. En aquest sentit, el fons de mossèn Albert Palacín inclou documentació generada al llarg de la seva trajectòria com a rector de Blancafort i plebà de Montblanc, així com director i professor de l'escola Mare de Déu de la Mercè i fundador dels agrupaments escolta de Montblanc, Vimbodí i l'Espluga.

Concretament ha ingressat 51 bobines i diverses diapositives. Són pel·lícules que el mateix Palacín va gravar al llarg de la seva vida, sobretot de les excursions i camps d’estiu que feien al CAU.
Participació