1 de 10
Misericòrdia 2023

Els actes de les festes de Misericòrdia 2023 a Reus d'aquest divendres 22 de setembre

El Seguici petit agafa el protagonisme de la jornada de Festa Major a Reus

El seguici petit de Reus tornarà a lluir. | Laia Solanellas
per TarragonaDigital, Reus | 22 de setembre de 2023 a les 06:00 |
17.00 h, al CENTRE D’AMICS DE REUS, campionat de futbol botons, torneig de les festes de Misericòrdia. Organitza: Associació Reusenca de Futbol Botons.

17.30 h, al MERCAT CENTRAL, concert de l’orquestra Camerata XXI, Una suite a plaça, amb obres de Grieg, Rameau, Respighi i Lamote de Grignon.


18.00 h, al GAUDÍ CENTRE, visita «Ho saps tot de Gaudí?».  Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a ticket.reusturisme.cat.

18.00 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita per anunciar la sortida del Seguici Petit, a càrrec dels campaners de la ciutat.


18.00 h, des de l’AJUNTAMENT, inici de la cercavila del Seguici Petit de la ciutat.

18.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, berenar popular, gentilesa de Borges.


18.30 h, a la BÒBILA SUGRANYES, visita guiada. Més informació a www.museudereus.cat.

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, presentació del nou número de la Revista del Centre de Lectura.


19.00 h, al CENTRE D’AMICS DE REUS, inauguració de l’exposició de pintura «Flors i racons» de Francisco Martinez de la Torre Fox «MarFox».

A partir de les 20.30 h, al CAMPANAR, visites nocturnes a càrrec dels Campaners de Reus. Els Campaners de Reus ens expliquen la seva tasca, tot gaudint de nit de l’espectacular mirador de la ciutat. Preu: 5 € per persona. Imprescindible reserva prèvia a partir del dia 14 a [email protected].

21.15 h, al LOCAL DELS XIQUETS DE REUS, assaig obert especial de Misericòrdia dels Xiquets de Reus.

22.00 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, concert amb Les Salvatges, Niloga Boys, Skatarella i PD Bonkers. Organitza: La Crispeta que no Peta.
Participació