Les últimes ofertes de les rebaixes a Reus a les Botigues al Carrer

Els comerços treuen a la via pública autèntiques gangues

Les rebaixes arriben al seu final.
Les rebaixes arriben al seu final. | TarragonaDigital
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 10:00h
Tram final a la temporada de rebaixes i, com és habitual, l'entitat comercial El Tomb de Reus organitza un dels esdeveniments que tenen més èxit i que tornen a connectar la ciutat amb la seva metodologia tradicional de comerç.

Es tracta de Les Botigues al Carrer, una iniciativa en la qual hi participen els establiments adherits a El Tomb de Reus, amb el suport de l'Agència Reus Promoció.

Els comerços de Reus treuen l'estoc a la via pública i s'hi poden trobar autèntiques gangues. Se celebren dues edicions d'aquesta iniciativa, una al final de les rebaixes d'hivern i l'altra al final de les rebaixes d'estiu.

Gaudir de les compres passejant per Reus


En aquesta ocasió, els comerços acabaran de liquidar l'estoc d'hivern amb grans ofertes que es podran veure a peu de carrer entre el dimecres 1 de març i el dia 4 de març.

Productes de moda, complements, decoració o productes de bellesa són alguns dels camps que es podran veure en les rebaixes dels comerços de Reus.

La iniciativa també serveix per promoure l'oci, la gastronomia i la cultura del patrimoni de Reus, així com atreure visitants de fora la ciutat, ja que es pot gaudir de la ciutat comprant mentre es passeja, un dels pilars que històricament Reus havia tingut per bandera.