1 de 10
Agenda

La Franz Schubert Filharmonia homenatjarà la figura de Pau Casals a Estats Units

L’orquestra comença aquest divendres al Vendrell una gira de concerts que culminarà a Washington i Nova York

Imatge d'una actuació de la Franz Schubert Filharmonia. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, El Vendrell | 26 de setembre de 2023 a les 09:05 |
La Franz Schubert Filharmonia retrà homenatge a Pau Casals amb l'espectacle 'El concierto de Aranjuez i la simfonia del nou món', una proposta que girarà per diverses ciutats catalanes per saltar després als Estats Units.

Coincidint amb el Mes Pau Casals i en motiu del 50è aniversari de la mort del músic, l’orquestra arrencarà aquest divendres al Vendrell un programa de nou concerts que passaran per Terrassa, Barcelona, Tarragona, Madrid, Lleida i Vic. A mitjans d'octubre, la Franz Schubert Filharmonia creuarà l’oceà per actuar a Washington i Nova York.


A banda de ‘Concierto de Aranjuez, per a guitarra i orquestra’ de Joaquín Rodrigo i ‘Simfonia núm. 9, op. 95 Del Nou Món’ de Antonín Dvořák, el repertori també inclou ‘Sant Martí del Canigó’ de Pau Casals. L'espectacle esta dirigit per Tomàs Grau i compta també amb el guitarrista Miloš Karadaglić.

En el cas del Vendrell, el concert serà aquest divendres a les 22.00 hores l'Auditori Pau Casals amb entrada gratuïta, si bé s'ha de reservar prèviament.


Participació