1 de 10
Cultura

The Tyets i Lildami, concerts destacats a la Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig del Camp

Les festes de Mont-roig del Camp també recuperen els actes de foc i se celebraran del 28 de setembre a l'1 doctubre

Les festes de Mont-roig del Camp compten amb un ampli programa d'actes. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Mont-roig del Camp | 14 de setembre de 2023 a les 13:08 |
La Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig del Camp, que se celebrarà del 28 de setembre a l'1 d'octubre, promet emocions i entreteniment per a tothom. Un dels plats forts d'aquesta celebració serà el concert jove que comptarà amb les actuacions de The Tyets i Lildami i tindrà lloc la nit del dissabte 30 de setembre.
Les festes organitzades per l'ajuntament juntament amb altres entitats culturals, festives i esportives del municipi, oferirà una àmplia varietat d'actes festius, populars i tradicionals. Aquesta festa no només estarà centrada en la música, sinó que també presentarà altres activitats com el Festival Ingenium, destinat als joves que vulguin mostrar el seu talent. Les inscripcions estan obertes a través del correu electrònic [email protected].

El retorn del foc

A més del concert jove i el Festival Ingenium, els assistents podran gaudir del tradicional ball i concert amb l'orquestra Saturno, una divertida funció de teatre titulada 'Cunyades', sessions de Dames i Vells, activitats esportives com partits de futbol, bàsquet i sortides a la muntanya, així com el Mercat de Sant Miquel amb paradetes i productes d'artesania, entre moltes altres opcions.


Aquesta edició de la Festa Major de Sant Miquel també serà especial ja que inclourà el retorn del correfoc i el Castell de Focs, que havien estat suspesos anteriorment per raons de seguretat a causa del risc d'incendi. El Castell de Focs es realitzarà el diumenge 1 d'octubre a partir de les deu de la nit, mentre que el correfoc amb els diables de Vandellòs tindrà lloc el divendres 29 a partir de les 22h.

Les festes arrencaran amb el pregó de la Festa Major, que anirà a càrrec de Marcel·la Aguiló Jordi, una mont-rogenca reconeguda com a fotògrafa i empresària, així com per la seva vinculació amb el teixit associatiu local. El pregó tindrà lloc el dijous 28 de setembre a partir de les 20h al parc Maria Martori, seguit d'una ballada de gegants i una degustació de coca i cava per als assistents.

Entrades anticipades per als concerts


Les entrades anticipades per al concert de The Tyets i Lildami, que tindrà lloc el dia 30 de setembre a partir de les dotze de la nit a la carpa de les festes, ja estan disponibles a través del lloc web www.montroigfest.cat. Aquesta mateixa plataforma permetrà l'adquisició d'entrades per a l'obra teatral 'Cunyades', dirigida i escrita per Ramon Grau, que es representarà el dia 1 d'octubre a les 19 hores.

Cal tenir en compte que els menors de 10 anys no pagaran entrada per al concert de The Tyets, però tots els menors de 16 anys hauran d'accedir al recinte acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal i amb el full acreditatiu imprès, que es pot descarregar a través del lloc web www.montroigfest.cat
Participació