El Festival Àuria arriba a Montblanc amb Manu Guix, Meritxell Neddermann i Ramon Mirabet com a caps de cartell

Se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny a l'aparcament de Santa Tecla.

Imatge dels promotors del festival
Imatge dels promotors del festival | Cedida
07 de març del 2024
Actualitzat a les 9:39h
Montblanc estrena nou esdeveniment musical aquest 2024. Es tracta del Festival Àuria, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny a l'aparcament de Santa Tecla. Aquest festival és una iniciativa privada, tot i que rep el suport de l'Ajuntament de Montblanc i de diferents col·laboradors locals i comarcals.

Té com a objectiu ser un referent en el panorama musical del Camp de Tarragona. El Festival Àuria neix amb la voluntat de promoure la música catalana d’autor, sigui de forma individual o amb banda. Segons els organitzadors, «vol ser un espai que doni oportunitats a propostes de l’escena independent, que no estan dins els circuits musicals massius».

L'edició de 2024 comptarà amb Manu Guix, Meritxell Neddermann, Ramon Mirabet, Laia Llach, Jordi Minus, Anna d'Ivori, Àlex Perez i Mireia Espelt. A més, aquest festival tindrà un espectacle infantil a càrrec d'en Rikus.

Les entrades seran gratuïtes pels menors dels 12 anys. La resta de públic haurà de comprar la seva entrada mitjançant la venda anticipada per un cost de dia, de divendres i diumenge, de 15 euros i dissabte de 20 euros o l'abonament anticipat de 35 euros.

Les entrades també es podran comprar a taquilla, però amb un increment de 5 euros més cadascuna. La Unió de Botiguers de Montblanc té un acord amb aquest festival i es podrà obtenir un val de descompte, realitzant una compra a un comerç local.